Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]Близки на 27-годишния Радослав търсят съдействие

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgБлизки на 27-годишния Радослав търсят съдействие
Коментари Харесай

Зов за помощ: Близките на 27-годишния Радо търсят помощ от хората за лечението му

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

Близки на 27-годишния Радослав търсят подпомагане от хора с благоприятни условия и положителни сърца, с цел да стана допустимо заплащането на неговото лекуване. Младият мъж страда от онкологично заболяване, а повече за него може да научите от групата във Фейсбук  " Да върнем насладата на Радо ".

Ето какво какво пишат околните като апел към дружелюбните сърца:

В този тежък за нас миг разчитаме на добрината на всички, които биха ни помогнали.

Радослав е на 27г. Завърши висше обучение, стартира работа, само че през април 2018г. беше диагностициран с мозъчен израстък „ Медулобластом в лява малкомозъчна полусфера “. Последва интервенция в гр.София, по-късно 2 курса лъчетерапия в гр.Варна. През целия интервал на лекуване Радо се държеше самоуверено и не униваше, макар дискомфорта от страничните резултати на лъчетерапията. Постепенно се върна към естествения живот, още веднъж стартира работа. И по този начин – до 12.10.2019, когато заболяването се завърна със страшна мощ. Ден преди рождения му ден беше признат по неотложност в болница поради мощни болки в кръста и краката и парализа на краката. Направените проучвания – скенер и ЯМР демонстрираха голям брой метастази по гръбначните прешлени и костите, като едно от образуванията притискаше и блокираше значими органи. Последва интервенция и беше отстранена част от тумора. Сега следва лекуване.
Обърнахме се за второ мнение към клиника в Истанбул, Турция. От там дефинираха дата за обзор и за цялостни образни проучвания - ЯМР на глава, ЯМР на краниоспинална ос /целият гръбначен стълб/, пет скенер и други След приемане на резултатите ще бъде препоръчана и съответна оферта за лекуването.
Семейството не разполага с нужните финансови средства за покриване на разноските по лекуването. Радослав се нуждае от голяма поддръжка, с цел да успее да пребори заболяването.

Благодарим от сърце на всички, които могат да ни оказват помощ като дадат късмет за живот на един младеж!

Дарителска сметка в Централна Кооперативна Банка:
Радослав Росенов Георгиев
IBAN: BG44 CECB 9790 10C1 7480 01 – в лв.
BIC: CECBBGSF

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР