Rebellion се извиниха на геймърите за това, че Sniper Elite

...
Rebellion се извиниха на геймърите за това, че Sniper Elite
Коментари Харесай

Rebellion с подробности относно отсъствието на Sniper Elite 5 в EGS

Rebellion се извиниха на геймърите за това, че Sniper Elite 5 не е в Epic Games Store, само че не назова съответна причина за това.

Играта трябваше да излезе тази седмица в Epic Games Store дружно с другите версии за продължението на известната поредност. Sniper Elite 5 към този момент е налична за Xbox One, Xbox Series X/S, Xbox Game Pass, PS4, PS5 и за PC в Steam и в Windows Store. Sniper Elite 5 се оферираше за предварителна поръчка в EGS, само че тя не дебютира в магазина на Epic и компанията стартира да връща парите на тези, които са си я поръчали.

„Поради независещи от контрола ни условия, Sniper Elite 5 не е налична в Epic Store при премиерата си, само че ще излезе за тази платформа в бъдеще. Извиняваме се за неудобството“, споделят в публично изказване за VGC Rebellion. Заедно с това, Rebellion показват за това по какъв начин хората, които са закупили играта от EGS и желаят да си получат назад.

Действията в неотдавна излязлата игра се развиват във Франция през 1944. Вие играете, като американския наемник Карл Феърбърн, който се причислява към френската опозиция, с цел да осуети скришен проект на нацистите, който би трябвало да им обезпечи дефинитивна победа против съюзническите сили.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР