реализира едно попадение в прощалния си мач с екипа на

...
реализира едно попадение в прощалния си мач с екипа на
Коментари Харесай

Холанд се сбогува с гол, а Дортмунд игра честно

осъществя едно попадение в прощалния си мач с екипа на преди прехвърлянето си в. В среща от заключителния кръг в та вестфалци обърнаха от 0:1 до 2:1 вкъщи и по този начин приключват втори - на 8 точки от първенеца.

В същото време загубата се оказа злополучна за столичани, които бяха изместени от Щутгарт и в този момент ги чака бараж за оцеляване против третия от Втора Бундеслига, който ще стане явен в неделя.
 Владимир Дарида
Ишак Белфодил изведе Херта напред в 18-ата минута от дузпа и това беше чудесно за отбора, който се нуждаеше единствено от точка, с цел да е сигурен за оцеляването си.

Холанд обаче изравни в 68-ата - също от углавен удар, а шест минути преди края Юсуфа Мукоко беше прецизен за 2:1. По същото време Щутгарт надделя Кьолн с 2:1 и по този начин Херта се оказа на 16-ото място.

Тази среща на “Сигнал Идуна Парк ” се оказа последна за още мнозина играчи на Дортмунд, измежду които са Марвин Хитц, Марсел Шмелцер, Аксел Витсел, Дан-Аксел Загаду, Махмуд Дахуд и Марин Понграчич. Сбогом сподели и дълогодишният механически шеф и преди този момент капитан на отбора Михаел Цорк.

THANK YOU
— Borussia Dortmund (@BlackYellow)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР