Реал (Мадрид) трябва да демонстрира силно представяне в защита и

...
Реал (Мадрид) трябва да демонстрира силно представяне в защита и
Коментари Харесай

Анчелоти: Реал трябва да играе стабилно в защита

Реал (Мадрид) би трябвало да показва мощно показване в отбрана и да спре играещия мощно в офанзива тим на Брага, сподели старши треньорът на испанския клуб Карло Анчелоти преди дуела сред двата тима от група " С " на Шампионската лига.

" Белите " имат цялостен актив от 6 точки след изиграването на първите две срещи в груповата фаза от тазгодишното издание на шампионата, до момента в който португалците са с 3 пункта досега.

" Това е опция за нас, тъй като след две победи би било добре да спечелим още веднъж. Играем против тим, който се показва добре, обича да нападна и да управлява топката. За нас отбраната е много значима, тъй като можем да се възползваме от самостоятелното качество, което притежаваме. Трябва да почитаме противниците, които нападат и вкарват доста голове. Това е страхотна опция да продължим да играем мощно ", сподели Анчелоти на конференция, представен от международните организации.

Запитан за достижението на Реал през последните 10 сезона, в които мадридчани завоюваха Шампионската лига пет пъти, Анчелоти сподели, че има причина за доминация в Европа.

" За Реал Мадрид това е доста значим шампионат и клубът отдели извънредно доста внимание на Шампионската лига. Това е специфична конкуренция за всички нас, само че в този момент би трябвало да гледаме единствено напред ", сподели още италианският експерт.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР