Реал Мадрид победи с 2:0 в първи четвъртфинал от Шампионската

...
Реал Мадрид победи с 2:0 в първи четвъртфинал от Шампионската
Коментари Харесай

Реал се справи с Челси, Милан излъга Наполи

Реал Мадрид победи с 2:0 в първи четвъртфинал от Шампионската лига. По същото време Милан излъга Наполи с 1:0. Реваншите са след седмица.

Челси сподели доста повече предпочитание и съпротивителни сили. Освен това ситуацията за сините можеше да е доста по-зле, тъй като те играха последния половин час с човек по-малко – Бен Чилуел беше изпъден за нарушаване против Родриго.

Иначе Карим Бензема откри резултата още в 21-ата минута. Това беше. През първото полувреме Реал имаше осем удара към вратата, само че не стига до второ попадение.

Марко Асенсио направи 2:0 в 74-ата минута след пас на Винисиус. В края Мейсън Маунт имаше отличен късмет да понижи пасива на Челси, само че Рюдигер блокира удара му на голлинията. Преди това Тибо Куртоа извади удар на Жоао Феликс при 0:0, а при 1:0 избави шут на Рахийм Стърлинг.
Милан излъга Наполи
Милан взе втора поредна победа над Наполи за 10 дни. В предходния случай росонерите биха с 4:0 в Неапол в Серия А, в този момент завоюваха с 1:0 в Милано. Тимът на Стефано Пиоли обаче имаше сериозен шанс. Милан имаше едвам два точни удара и игра 15 минути с човек повече след аления картон на Ангиса.

Гола за Милан вкара Исмаел Бенасер в края на първото полувреме. Това беше първо попадение за него в Шампионската лига. Симон Кяер можеше да вкара за 2:0, само че ударът му срещна гредата.

Очаква се голмайсторът на южняците Виктор Озимен да се върне за реванша. Наполи обаче ще е без други двама осъдени.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР