Реал Мадрид отстъпи с 0:1 от Барселона в първия 1/2-финален

...
Реал Мадрид отстъпи с 0:1 от Барселона в първия 1/2-финален
Коментари Харесай

Година по-късно Реал Мадрид отново не уцели вратата

Реал Мадрид отстъпи с 0:1 от Барселона в първия 1/2-финален мач от Купата на Краля. След края на дуела статистиката бе красноречива - за цялото постоянно време и продълженията на двете елементи “белият балет ” не е нанесъл нито един прецизен удар против Барселона. Мадридчани насочиха 6 удара към вратата, други пет бяха блокирани от бранителите на каталунците, само че нито един не попадна в задачата. 

Това се случи на Реал Мадрид за последно преди повече от година, когато на 15 февруари 2022 година испанският гранд загуби още веднъж с 0:1 от френския Пари Сен Жермен.

Освен всичко останало довечера “белият балет ” се трансформира в антагонист самичък на себе си, губейки от автогол на Едер Милитао, паднал в 26-ата минута. Все отново възпитаниците на Карло Анчелоти резервират очакванията си живи за реванша на 5 април (сряда), тъй като макар отрицателното стичане на събитията в първия мач против Пари Сен Жермен предходната година, мадридчани се активизираха в ответния дуел и победиха с 3:1. След което пък и завоюваха Шампионската лига за 14-и път в своята история.

Дали ще се повтори същия сюжет и на домашна сцена през сегашния сезон, следва да разберем при започване на идващия месец. Междувременно Барселона и Реал Мадрид ще имат генерална подготовка за реванша в Купата на краля в среща от Ла Лига, където ще се срещнат на 19 март (неделя).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР