Реал Мадрид остана без треньор. Зинедин Зидан реши да си

...
Реал Мадрид остана без треньор. Зинедин Зидан реши да си
Коментари Харесай

"Довиждане, шефе!": Играчите на "Реал" се сбогуваха със Зидан

" Реал " Мадрид остана без треньор. Зинедин Зидан реши да си тръгне от клуба за повторно в своята кариера. " Белите " приключи на второ място в Ла Лига, само че до последно се бори за купата с " Атлетико ".

Довиждане със експерта си взеха сюрпризираните от решението почитатели, а и футболистите, които явно изпитват безпределно почитание към френския експерт.

" Единственият и несравним Защитена зона. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Заслужаваш го! Спечели си го! Наслади се на живота, показа го със фамилията си. Всичко най-хубаво, шефе ", написа капитанът на " Реал " Серхио Рамос.
View this post on Instagram

Вратарят Тибо Куртоа беше прочувствен на разлъка.

" За мен беше чест такава легенда да ми бъде треньор. Благодаря за всичко, на което ме научи, за доверието, което ми гласоподава, за това, което спечелихме дружно, Зидан. Надявам се да се срещнем още веднъж. Всичко най-хубаво ", написа той.
View this post on Instagram

Дани Карвахал също не скри страстите си.

" Тренер, мога единствено да ти благодаря за времето, в което работихме дружно. Благодаря ти за отдадеността и за това, че всеки ден ме учеше да съм по-добър. Благодаря за всички тези години, в които беше до нас. Всичко най-хубаво ти поисквам. Надявам се, че ще се срещнем в бъдеще ", написа той.
View this post on Instagram

Рафаел Варан съобщи, че Зидан е бил повече от треньор за него.

" Откакто дойдох в " Реал " преди 10 години, ти беше повече от треньор. Ти ми беше наставник. Помогна ми да стана по-добър футболист и човек. Успя да изведеш това златно потомство до върха (не единствено един път!). Не мога да ти се отблагодаря за всички препоръки, които ми даде - на и отвън терена. Благодаря! Късмет и ще се забележим още веднъж, шефе! ", написа той.
View this post on Instagram

Марсело също се включи в акцията: " Благодаря, легендо! Благодаря за всички години в клуба! "
View this post on Instagram

Голмайсторът Карим Бензема написа: " Горд съм, че съумях да се срещна и да израсна като човек под твоето управление "
View this post on Instagram

Зинедин Зидан се завърна на " Бернабеу " през 2019 година Миналия сезон завоюва Ла Лига и Суперкупата на Испания.

При първия си престой на скамейката на " Реал " той завоюва 9 трофея. Води отбора в 149 мача от 4 януари 2016 до 31 май 2018 година, а това прави по едно отличие на всеки 16,5 срещи. Французинът оказа помощ на своя отбор да завоюва 3 следващи пъти Шампионската лига (той има и един трофей с " белите " като футболист). През 2017 година стана първенец на Испания и завоюва Суперкупата на страната. Успя да вдигне 2 пъти Суперкупата на Европа и 2 пъти да ликува след финалния мач на международното клубно състезание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР