Реал Мадрид 0 : 2 Атлетик Билбао 37′ ГОООЛ ЗА

...
Реал Мадрид 0 : 2 Атлетик Билбао 37′ ГОООЛ ЗА
Коментари Харесай

Реал - Атлетик 0:2, гол от дузпа на Раул Гарсия


Реал Мадрид

0: 2

Атлетик Билбао
 37′
ГОООЛ ЗА АТЛЕТИК!! 0:2!! ГАРСИЯ-ДУЗПА!
36′
Лукас Васкес получава жълт картон, откакто направи дузпа в ущърб на своя отбор.
34′  Снимка 513876
Източник:
30′
Остър пробив по фланга на Лукас Васкес приключи с съвършен пас по земя във вратарското поле на Атлетик. Марко Асенсио и Карим Бензема обаче се забавиха със стотни от секундата и нито един от тях не приключи в мрежата на Симон.
26′
Марко Асенсио опита да промени развоя на събитията с добър независим пробив, който можеше да приключи и надалеч по-запомнящо, само че мерникът му изневери и топката излезе в навън.
23′
Футболистите на Зидан очевидно се затрудняваха от баската преса и бяха на крачка от това да се пропукат за повторно в 23-ата. Бърза композиция сред Гарсия и Уилямс разреши на първия да шутира от междинна отдалеченост, само че единствено около лявата греда на мадридистите.
18′
ГОООЛ ЗА АТЛЕТИК!! 0:1!! РАУЛ ГАРСИЯ!! Изненадващо, с оглед развиването на мача, резултатът беше открит от Атлетик в 18-ата минута. Баските нанесоха своя удар още с първата си по-сериозна офанзива. Селекцията на Марселино Гарсия Торал разпростра оптимално пресата си надълбоко в полето на Реал (Мадрид). Тя принуди Лукас Васкес да сбърка, като това разреши на Дани Гарсия да насочи прострелен извеждащ пас за нападателя Раул Гарсия. Ветеранът се озова на голова позиция и с обмислен шут не остави никакъв късмет на Куртоа.
16′
Серхио Рамос скочи най-високо при статично състояние в полето на " лъвовете ". Емблематичният капитан на " белия балет " насочи застрашително с глава, но не съумя да означи третия си гол във всички шампионати.
12′
Еден Азар имаше искания към основния съдия в 12-ата. Тогава " седмицата " на столичани получи остроумен пас зад тила на защитата от Каземиро. Белгиецът обаче попадна в пресата на Мартинес и Нунес, поради което не насочи изстрел. Бившият състезател на Челси даже насочи брожения за дузпа, които бяха подминати с безмълвие от Мунуреа.
 Снимка 513877
Източник:
10′
ОПАСНО! С малко повече шанс, селекцията на Зинедин Зидан можеше да поведе в 10-ата минута. Еден Азар стреля, относително едва, от границата на наказателното поле. Шансът пред белгиеца се откри поради неубедителната интервенция на вратаря Симон, който насмалко не мазета топката вътре в своята врата. В последна сметка всичко завърши с корнер.
4′
Двата отбора демонстрираха предпочитание за игра още с първия съдийски сигнал на рефера Мунуреа. Началото бе белязано от скоростни офанзиви, като тази, която би трябвало да бъде маркирана, беше в интерес на Реал. Карим Бензема напредна мощно през центъра, след което продължи за Менди. Той заложи кълбото за връхлитащия Модрич, който опита технично да вгорчи живота на Симон.
1′

1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
Състав 1. Тибо Куртоа 1 Унай Симон 17. Лукас Васкес 21. Андер Капа 5. Рафаел Варан 3. Унай Нунес 4. Серхио Рамос-капитан 4. Иниго Мартинес 23. Ферлан Менди 24. Микел Балензиага 10. Лука Модрич 18. Оскар де Маркос 14. Каземиро 14. Дани Гарсия 8. Тони Кроос 27. Унай Венеседор 11. Марко Асенсио 10. Икер Муниаин - капитан 9. Карим Бензема 22. Раул Гарсия 7. Еден Азар 9. Иняки Уилямс Треньор Зинедин Зидан Марселино Гарсия Торал Резерви Андрий Лунин Йокин Езкиета Едер Милитао Йон Морсийо Начо Ернандес Йерай Алварес Марсело Микел Весга Федерико Валверде Ибай Гомес Винисиус Жуниор Алекс Беренгер Мартин Йодегаард Иниго Леке Иско Ойхан Санчет Мариано Диас Асиер Виялибре
Отборите на Реал (Мадрид) и Атлетик (Билбао) се изправят един против различен във втори полуфинал от шампионата за Суперкупата на Испания. За втора поредна година конкуренцията се организира в извънредно чудноват формат, който не се харесва изключително и от почитателите на най-популярната игра на Иберийския полуостров.
 Барселона е финалист за Суперкупата след драма с дузпи
Барселона е финалист за Суперкупата след драма с дузпи

Тер Щеген се трансформира в воин за каталунците против Реал Сосиедад

Победителят от съперничеството на стадион " Ла Росаледа " в Малага, ще се изправи в спор за оценката с Барселона. Снощи каталунците надделяха след дузпи Реал Сосиедад.

Символичните домакини ще бъдат без главния си защитник Дани Карвахал. Заради контузия полуфинала пропуща и Родриго. Баските няма да разчитат на опитния Юри Берчиче. Също по този начин късмет да се потвърдят против " кралете " няма да имат Лопес и Ноласкоаин. До последно под въпрос пък ще бъде централният защитник Йерай Алварес.
 Зидан: Няма да давам отговор на Тебас, фокусирани сме върху Билбао
Зидан: Няма да давам отговор на Тебас, фокусирани сме върху Билбао

" Мачът с Осасуна към този момент е в предишното "

В Реал ще разчитат на огромната си звезда Карим Бензема, защото статистиката демонстрира, че " лос меренгес " са спечелили всичките си осем борби с Атлетик, когато французинът е успявал да се разпише.

Селекцията на Марселиньо Гарсия Торал най-много пък ще основава рискове посредством Иняки Уилямс, който напоследък бележи сериозен напредък в изявите си на футболния терен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР