Разярен глиган убиец разпори и едва не прати на оня

...
Разярен глиган убиец разпори и едва не прати на оня
Коментари Харесай

Свиреп глиган разпори мъж по време на лов /снимки/

Разярен глиган палач разпори и едвам не прати на оня свят ловджия. Ужасяващата преживелица се разиграва по време на лов в Родопите, описаха очевидци.
Нерезът от много време имал славата на най-свирепия в региона на Кърджалийско, преди да бъде повален. Със фотография на окървавения и всяващ смут звяр се снабди само "България Днес ". Свързахме се и с оживелия по знамение авджия Ахмед Мехмед, който се изправил очи в очи против гибелта.
Именно той изскача на пътя на глигана и е намушкан от острите му като бръснач извити над 20 сантиметра глиги.
"Прасето беше ранено и ме изчака на пътя, изскочи внезапно пред мен кърваво и побесняло. Гръмнах го един път, само че не падна. Беше голямо и разярено и потегли право към мен. Хвърлих се в едно дере вдясно, обаче глиганът съумя да ме закачи с глигите си в профил ", споделя Мехмед. Той е от кърджалийското село Черноочене и работи като таксиметров водач. След офанзивата целият му кръст в профил е разпран.
"Станах бързо, взех пушката и втория път го улучих право в главата. Глиганът падна. Добре, че бях прецизен, другояче щеше да се върне и да ме намушка още веднъж. Прасето беше към 180 кг с големи глиги ", обясни оживелият ловджия. Той претърпява 2-часова интервенция.
"Много хора подценяват глигана, с него смешка не трябва ", разяснява различен умел ловджия в група във фейсбук.
"По подобен звяр не трещя, преструвам се, че не съм го видял! ", безапелационен е различен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР