Развратът при д-р Ангел Енчев не спира. Пластичният хирург не

...
Развратът при д-р Ангел Енчев не спира. Пластичният хирург не
Коментари Харесай

Потрес! Ниският и задръстен д-р Енчев направи тройка с 2 жени

Развратът при доктор Ангел Енчев не стопира. Пластичният хирург не сменя дамите си в същинския смисъл на думата, тъй като поддържа полови взаимоотношения с някогашните си.

От няколко години Енчев, който другояче не свети с изключително добра визия, само че всяка глуповата жена му е в краката поради парите му, е разведен с майката на двете си деца Теди Велинова, която самичък обезобрази до неразбираемост преди години. Докторът си има нова тръпка и тя се споделя Вера Хаджийска, която още веднъж е по-висока от него.

Наскоро обаче Енчев е събрал последните две дами в живота си. Тримата имат обща фотография, на която са и децата му от Теди. Всички наподобяват доста щастливи, което е необичайно, откакто той би шута на жена си изведнъж и по най-бруталния метод.

Говори се обаче, че има причина Теди да не се сърди към този момент на някогашния си мъж и тя е, че продължава да прави секс с него понякога. Нещо повече, има клюки, че Енчев, Теди и Вера са били дружно в полов проект по едно и също време в столичния хотел „ Маринела ”, където в една от стаите са се радвали цяла нощ на така наречен „ тройка ” в секса.

Не е загадка, че доктор Енчев не е красавец и наподобява като леко задръстен мъж, само че с пари всичко се реализира, са споделили хората. Ето за какво се радва на половите услуги на манекенка и здравна сестра по едно и също време, а малко мъже могат да се похвалят с сходни подвизи.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР