Разтърсващ момент за Ина и Борис ще последва в новия

...
Разтърсващ момент за Ина и Борис ще последва в новия
Коментари Харесай

Обичат ли се още д-р Огнянова и Банков в Откраднат живот

Разтърсващ миг за Ина и Борис ще последва в новия епизод на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ довечера от 20:00 ч. по NOVA. В навечерието на финала на шести сезон феновете ще научат освен ориста на младото семейство, само че и бъдещето на МБАЛ „ Св. Кирил “.

Доцент Банков ще въвлече Христо Карагьозов в секретна задача, която да разобличи Чакъров. Междувременно лекар Хинова ще получи непредвидена здравна диагноза, която ще изясни и някои от провокативните й дейности.

Развръзките в доста от основните истории на героите ще станат ясни на самия край на шести сезон на най-успешния български медицински сериал, който феновете ще видят на следващия ден вечер от 20.00ч. в ефира на NOVA. Христо Карагьозов ще получи признанието и поканата да бъде част от лекарския екип. Междувременно лекар Огнянова и доцент Банков ще проведат един от най-искрените диалози между тях, с цел да дадат отговор на недоизказани въпроси.

Дългоочакваният край на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ ще бъде споделено прекарване за артисти и почитатели по време на специфичната прожекция на огромен екран в Cinema City, Paradise Center в петък вечер. Актьорският състав и феновете ще обсъдят най-вълнуващите моменти от основаването на хитовата продукция и развръзките, които по традиция ще забележим в последните минути на епизода.

Какво ще се случи с детето на Ина и Борис? Ще поеме ли лекар Огнянова по пътя към олтара? – ще научите по време на дълго чакания край на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ на 7 декември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР