Разследват пловдивски ексдепутат за побой над възрастна жена Районна прокуратура-Пловдив

...
Разследват пловдивски ексдепутат за побой над възрастна жена Районна прокуратура-Пловдив
Коментари Харесай

Обрат! Блъснатата Вътова не разпознала ексдепутата Язов

Разследват пловдивски ексдепутат за побой над стара жена

Районна прокуратура-Пловдив следи инспекция, формирана във връзка зародил случай на паркинга пред заведение „ Вижън “ в гр. Пловдив на 10.05.2018г.

Преписката е била формирана във връзка известие от незабавен кабинет на УМБАЛ „ Св. Георги “ във връзка осъществен обзор на пациент - стара жена – Стоянка Вътова от гр. Пловдив, която е съобщила на преглеждащия доктор, че е потърпевша от побой.

В хода на предварителната инспекция към сегашния миг са събрани извънредно спорни данни по отношение на случая, в това число дали Вътова е била удряна и блъскана с автомобил. Стоянка Вътова е отказала да дава пояснения по преписката, основавайки се на здравословното си положение, като при извършена сказка със чиновници на полицията е декларирала, че чужд за нея мъж й нанесъл удар с ръка в региона на тила след спор за паркомясто пред заведението.

Съгласно сведения от очевидци, разногласието е зародил към 14.00 часа, след което Вътова и още две лица, открити в хода на инспекцията, са правили разтоварни действия до 17.00 часа. В следствие Вътова е била откарана в незабавен кабинет, където й е бил осъществен обзор. При извършена сказка от водещия инспекцията с дежурен доктор, последният е декларирал, че положението на Вътова е устойчиво и не се планува характерно лекуване или намеса.

По преписката следва определяне и беседи с очевидци на случая и изясняване на здравословното положение на Стоянка Вътова. Работата по преписката продължава.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР