Разрушаването на спа центъра на дъщерята на капитан Том продължава

...
Разрушаването на спа центъра на дъщерята на капитан Том продължава
Коментари Харесай

Разрушаването на спа центъра на дъщерята на капитан Том навлиза в 7-ия ден - и все още не е всичко

Разрушаването на спа центъра на дъщерята на капитан Том продължава с темпове през днешния ден, защото крайният период за цялостното му разрушение изтича огромен.

Беше обещано позволение за градеж за L-образна постройка на територията на фамилния дом в Марстън Морейн, Бедфордшър – само че органът по обмисляне отхвърли следващо ретроспективно заявление през 2022 година за по-голяма С-образна постройка, съдържаща спа басейн. В резултат на това на, дъщерята на националната икона, беше казано, че постройката, кръстена на ветерана от войната, се счита за противозаконна и би трябвало да бъде съборена.

Строителите работиха интензивно през последната седмица, премахвайки огромната постройка в продължение на няколко дни, откакто Ingram-Moore беше казано, че тя би трябвало да бъде изчезнала до 7 февруари - на следващия ден - като се чака Централният съвет на Бедфордшир да я прегледа на място на идващия ден.

Последните фотоси на обекта демонстрират, че разрушаването е към края си, защото руините бяха насъбрани в близкия самосвал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР