Разрешават извънкласните занимания. Създава се и възможност за допълнително индивидуални

...
Разрешават извънкласните занимания. Създава се и възможност за допълнително индивидуални
Коментари Харесай

Разрешават извънкласните занимания и индивидуалните консултации за учениците

Разрешават извънкласните занимания. Създава се и опция за в допълнение самостоятелни съвещания, за явяване на изпити. Това става със заповед на здравния министър, която влиза в действие от 1 декември. В заповедта се трансформират и опциите за в допълнение и дуално образование.

Децата, които са били тествани сутринта, не би трябвало да се тестват още веднъж следобяд, изясни министърът. Относно съществуването на проби, Кацаров увери, че са предоставени над 1 милион. Днес ще бъдат предоставени още толкоз. В рамките на десетина дни ще бъдат доставени общо 4,5 млн. проби, които трябвало да стигнат до края на годината, увери доктор Кацаров.

„ Ситуацията в страна позволява със напълно деликатни стъпки да вкараме точки в заповедта, с които да улесним образователния развой. Променихме заповедите, с цел да може процесът да е най-пълноценен. Промените са разисквани с образователните управляващи. Причината за това е, че има деца, които имат потребност от спомагателни уроци и съвещания, има потребност от осъществяване на изпити ", изясни зам.-министър Златанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР