Разработчиците на Google се готвят да обновят приложението “Телефон“, което

...
Разработчиците на Google се готвят да обновят приложението “Телефон“, което
Коментари Харесай

Google ще вгради в Android “фекален бутон“ – това ще разнообрази телефонните разговори

Разработчиците на Гугъл се готвят да обновят приложението “Телефон “, което е общоприетият инструмент за осъществяване на диалози на Android-устройствата. Скоро това приложение ще получи Audio Emoji, което ще ви разреши да възпроизвеждате къси аудио-записи по време на диалог, които ще бъдат чути и от двамата участници в диалога.

Audio Emoji ще ви разреши да пуснете звуци на овации, смях, печален тон на тромбон, барабани и така нататък по време на диалог с някого. До звуковите резултати можете да получите достъп, като натиснете съответния бутон по време на диалог в спомагателното меню за набиране в приложението „ Телефон “. Освен иконите за пускане на упоменатите звукови резултати, менюто също съдържа и така наречен „ фекален бутон “, щракването върху който ще докара до възпроизвеждане на съответния тон.

Разработчиците евентуално се пробват да интегрират аудио-отговори, тъй че потребителите да ги употребяват в подобаващия миг по време на диалог с някого. Въпреки това, има възможност звуковите резултати да попречат на връзката, в случай че се употребяват прекомерно постоянно. За благополучие, към този момент на стадия на разработка, новата функционалност има някои ограничавания върху честотата на потребление на Audio Emoji.

Все още не е известно по кое време тъкмо Гугъл възнамерява да добави звуковите резултати към приложението “Телефон “. Годишното събитие за разработчици Гугъл I/O ще се организира в средата на май. Вероятно по време на конференцията компанията ще приказва за това, какви нововъведения в обозримо бъдеще се чакат в Android.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР