Разработчикът на Halo Infinite 343 Industries тази седмица, че ще

...
Разработчикът на Halo Infinite 343 Industries тази седмица, че ще
Коментари Харесай

343 Industries забавят някои от подобренията за Halo Infinite

Разработчикът на Halo Infinite 343 Industries тази седмица, че ще забави с известно време плануваните нововъведения и усъвършенствания в играта, които към този момент даде обещание. Причината за това е грижата на управлението на студиото за здравето на екипа зад играта.

От оповестена от 343 нова пътна карта за Halo Infinite излиза наяве да вземем за пример, че онлайн кооперативната акция се измества за месец август, а бета тестванията за режим Forge започват чак през септември. И двете нови характерности трябваше да се появят този месец.

„Пътната карта отразява същите цели, които споделихме с вас през март, като първокачествен приоритет за нас е здравето на екипа, както и това да установим един резистентен темп на разработка, тъй че да може да ви доставим едни страхотни прекарвания, до момента в който поддържаме салдото сред здравословна работна среда и метод на живот. Знаем, че би трябвало да доставяме повече наличие и характерности по-бързо. Но да останем правилни на първостепенните си цели значи, че е нужно да забавим темпото, тъй че да останем здрави и да се придвижваме по-бързо. Но в това време продължаваме да търсим метод да ускорим нещата“, пишат основателите на Halo Infinite. Както означават от 343 Industries, удължаването на втория сезон на играта има и съответна цел – адресиране на всички тези неточности и бъгове, които са им докладвани от общността зад играта. Самият той излиза по проект – на втори идващия месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР