Разпродават вещи от филми, костюмът на Ди Каприо от Титаник“

...
Разпродават вещи от филми, костюмът на Ди Каприо от Титаник“
Коментари Харесай

Разпродават вещи от филми, костюмът на Ди Каприо от „Титаник“ – $100 000

Разпродават движимости от филми, костюмът на Ди Каприо от „ Титаник “ – $100 000!

Костюмът на Леонардо ди Каприо от паметния филм на Джеймс Камерън „ Титаник “ се продава на търг с начална цена 100 хиляди $.

Бялата риза, черната жилетка и рипсените панталони, носени от русокосия любим, имат етикет с името на артиста и датата на снимане през август 1996 година

Дрехите от „ Титаник “ са единствено част от идния търг на Propstore в Лондон от 9 до 12 ноември. Очаква се да бъдат продадени 1800 сувенири от филми, телевизионни сериали и телевизионни излъчвания за общо 13,8 милиона $.

Сред забавните лотове е светещата глава на C-3PO от кино лентата „ Междузвездни войни “,

която съгласно аукционната къща може да бъде продадена за 1,15 милиона $ и да стане най-скъпият експонат.

Артикулът, екипиран със светещи очи, е от персоналната сбирка на самия C-3PO – Антъни Даниелс,

който играе дроида във филмите „ Междузвездни войни “.
Светещата глава от Междузвездни войни
Други предмети от сбирката на Даниелс, които са оповестени за продажба, включват ръцете и краката на C-3PO,

ръчно анотирани сюжети и неотворена кутия от зърнени храни, употребена като атрибут от C-3PO.

„ Вярвам, че експонатите ще попаднат в верните ръце “, споделя Даниелс. „ Надявам се, че това може да достави наслаждение на почитателите и колекционерите на „ Междузвездни войни “ по целия свят и да им даде опция да имат парченце от същинското нещо “.
Металната ръкавица от Кошмари на Елм Стрийт
Очаква се също по този начин интерес да провокира костюмът на Майкъл Кийтън от „ Батман “ от 1989, костюмът на Джони Деп от „ Карибски пирати: В непознати води “ (по 100 бона всеки), палтото на Марлон Брандо от „ Кръстникът “ (61 000 долара), металната ръкавица от „ Кошмари на Елм Стрийт “ (486 000 долара) и ръчно нарисувана диаграма от героя на Фреди Крюгер.
Костюмът на Джони Деп от Карибски пирати
Наддаващите може да придобият и маратонките на Том Ханкс от „ Форест Гъмп “, които може да доближат 35 хиляди $. Но несъмнено един от най-желаните експонати ще е ръчно анотираният сюжет за фотосите на кино лентата „ Сиянието “ на Стенли Кубрик (35-65 хиляди долара).

Според Propstore на търг ще бъде продадена най-голямата до момента сбирка от сувенири от кино лентата „ Блейд Рънър “, както и емблематичният бич на Индиана Джоунс от „ Храма на обречените “, за който се чака да бъдат платени над 200 000 $.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР