Разпоредена е дисциплинарна проверка за установяване на всички обстоятелства за

...
Разпоредена е дисциплинарна проверка за установяване на всички обстоятелства за
Коментари Харесай

Скандал в парламента заради акция на ГДБОП на грешен адрес, Терзийски с неясно обяснение

Разпоредена е дисциплинарна инспекция за определяне на всички условия за сбъркания адрес от ГДБОП. Това разгласи вътрешният министър Христо Терзийски, който пристигна в Народното събрание, с цел да даде детайлности за акцията в София, при която въоръжени и маскирани.
Той бе извикан от Българска социалистическа партия, с цел да изясни по какъв начин чиновници на ГДБОП са объркали адреса. Силовият министър обясни, чеТерсийзки добави, че се води вътрешна инспекция.
 ГДБОП удостовери, че са влезнали на неверен адрес по време на спецакция, семейство ще ги съди ГДБОП удостовери, че са влезнали на неверен адрес по време на спецакция, семейство ще ги съди
През предходната седмица ГДБОП и Специализираната прокуратура направиха акция в София по следствие за проведена незаконна група за ре...
Той даде по в детайли обяснение за самата акция и проведената незаконна група,срещу която е била ориентирана.
, че не желаят сводка за извършената акция, която е ясна, а повода заради която чиновниците са объркали адреса.
" Трябваше министърът на вътрешните работи д а изясни дали е обикновено Министерство на вътрешните работи да работи с развалени джипиеси и да назовава хората отпадъци. Това сподели в процедура по метода на водене депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов.
Председателстващия Народното събрание Емил Христов разкритикува депутатите от левицата, че не може да желаят информация за следствие, което към момента не е завършило. Друг червен народен представител Георги Свиленски изиска Терзийски да се върне и да отговори, кой е отговорен за неправилното навлизане на органите при акцията.
 Българска социалистическа партия порица дейностите на чиновници на ГДБОП и изиска чуване на Христо Терзийски Българска социалистическа партия порица дейностите на чиновници на ГДБОП и изиска чуване на Христо Терзийски
Опозицията в лицето на Българска социалистическа партия изиска вътрешният министър Христо Терзийски да бъде изслушан в Народното събрание поради акцията на ГДБОП, при която...
Маноил Манев от ГЕРБ съобщи, че когато сътрудниците са толкоз превъзбудени да изслушват министри най-малко да са в зала, а не да го карат да се връща.
" Можете понякога да вършиме виждам на сътрудници, които приказват лъжи. В момента върви следствие, ще има инспекции, а те излизат и приказват лъжи. Защото рушенето престижа на Министерство на вътрешните работи на следващия ден на всеки ще почука на вратата ", добави Манев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР