Разполагаме с компромати. Бъкани сме с компромати. Това заяви водещият

...
Разполагаме с компромати. Бъкани сме с компромати. Това заяви водещият
Коментари Харесай

Сашо Диков: Ключовите фигури в България са обвързани като свински черва

Разполагаме с компромати. Бъкани сме с компромати ". Това съобщи водещият на " ЕвроДикоФ " Сашо Диков. " При нас няма благосклонност. Прошка няма ", добави още той.
" Шефът на Конституционния съд лобира пред министър-председателя той да одобри и да даде пари на ректор, който е докарал до банкрут Великотърновския университет ", напомни той пред " Делници ".
 Урокът на Сашо Диков за Слави Трифонов - по какъв начин да не се трансформира в Бойко Борисов Урокът на Сашо Диков за Слави Трифонов - по какъв начин да не се трансформира в Бойко Борисов
Слави Трифонов няма ясна стратегия и политика. Този факт обаче не тормози изключително сериозна част от българските гласоподаватели. Причината...
" На всичкото от горната страна, с цел да бъде циганията цялостна, шефът на Конституционния съд чете лекции в същия този университет. Ти разбираш ли за каква свидливост става дума? На най-високо равнище ", изрази своето отвращение Диков.
" Ключовите фигури в страната са обвързани като свински вътрешности. Очевидно при такава свинска заварка нищо не може да се чака ", безапелационен бе журналистът.
" Стати Статев е досегашният началник на УНСС, който е със сумати парцели в Гърция. Откъде - никой не споделя. Има ги в декларацията, само че никой не споделя. Стати го заплаши с митинг на студентите, в случай че не му даде. Стати натиска Бойко, както самият Бойко признава ", приключи Сашо Диков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР