Разминалият се с пета поредна титла на Уимбълдън Новак Джокович

...
Разминалият се с пета поредна титла на Уимбълдън Новак Джокович
Коментари Харесай

Глоба за Джокович след гнева му на финала на Уимбълдън

Разминалият се с пета поредна купа на Уимбълдън Новак Джокович беше санкциониран с 8000 $ за това, че счупи ракетата си по време на финала с Карлос Алкарас. Сумата ще бъде приспадната от чека му от 1 175 000 паунда, оповестиха уредниците.

36-годишният Джокович отстъпи на Алкарас в ужасно петсетово представление - 6:1, 6:7(6), 1:6, 6:3, 4:6. Ноле си изпусна нервите в последната част, когато се ядоса след изгубен гейм на собствен сервис, насочи се към пейката и строши ракетата си в гредата на мрежата.

Съдията Фъргюс Мърфи незабавно наказа сърбина, който отнася и санкция от уредниците.

След това Джокович подари останките от ракетата на почитател.

" Поздравления за Карлос, приспособява се към тази настилка по необикновен метод. Игра единствено в два шампионата на трева тази година, само че това, което направи тук и в Куинс, е удивително. Поздравления за Хуан Карлос Фереро и всички останали в екипа му ", сподели рекордьорът по трофеи от Големия шлем (23).

" Разбира се, не ми харесва да изгубвам на край, само че когато страстите отминат, си давам сметка, че би трябвало да съм признателен, тъй като през годините завоювах голям брой оспорвани мачове. Може би трябваше да изгубя някои от финалите, които завоювах, тъй че допускам, че случилото се е заслужено ", добави Новак Джокович.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР