Разложкият съд беше принуден отново да отложи делото, което фолк

...
Разложкият съд беше принуден отново да отложи делото, което фолк
Коментари Харесай

Издирват психаря, преследвал Емануела, да го съдят за тормоз

Разложкият съд беше заставен още веднъж да отсрочи делото, което фолк дивата Емануела заведе против своя луд почитател представящ се с името Алекс, научи HotArena.

Вчера в 13 часа обвинения не се появи в Съдебната зала, тъй като още веднъж не е бил издирен, с цел да му бъде връчена призовката, т.е. нередовна е бил свикан. Не се появи и юристът му, който е подал молба за отсрочване, тъй като имал друго дело на друго място по същото време. Съдът насрочи за трети път идващото съвещание на 24 юли от 10 часа.

Близо четири години напорист почитател преследва певицата

из цяла България, даже зад граница. Последния път той я причакал в Банско след нейно следващо присъединяване там и още веднъж упорито изискал да се срещнат уединено. Това преляло чашата и тя подала незабавно тъжба в полицията. Районна прокуратура -  Разлог повдигна обвиняване против 48-годишния нахалник от София, който се показва с името Алекс.

Емануела била унизена освен с любовните излияния към нея в обществените мрежи и по телефона, само че и като я преследвал на всички места по участия, даже пред дома й. За преследването на обвинения са подадени неколкократно сигнали от певицата. През месец юли предходната година по закона за Министерство на вътрешните работи мъжът е предизвестен документално с протокол да приключи преследването против Емануела и да не я приближава по-близо от 100 метра, само че той траял, писа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР