Различните целувки обикновено означават различни неща. Има платонични и романтични

...
Различните целувки обикновено означават различни неща. Има платонични и романтични
Коментари Харесай

Какво издават различните целувки за връзката ти

Различните целувки нормално значат разнообразни неща. Има платонични и сантиментални целувки и нормално всеки от нас ги ползва в другите обстановки, в които попада. Днес ще ви представим какво разкриват те за връзката ни, даже и да е на подсъзнателно равнище.

Целувките освен са красиви и буйни, само че играят и огромна роля във връзките, пишат от dama.bg. Има разнообразни типове, които могат и да се поясняват друго. Има разлика сред нежната целувка и френската. Това, което желаеме да кажем, е, че тя може да дефинира и на какво равнище се намират връзките ви. Ние обичаме любовта и всичко, което е обвързвано с нея, Направихме лист с 7 типа целувки и какво е смисъла им.

Нежната целувка
Този жест демонстрира близостта сред сътрудниците. Ако ти ги харесваш, то това значи, че обичаш да провокираш половинката си, с цел да желае той повече фамилиарност.

Целувка по бузата
Връзката ви се намира на хубав стадий. Тази целувка демонстрира, че се наслаждавате на компанията си, само че и на първо място сте положителни другари.

Целувката вид „ Спайдърмен “
Всички знаем сцената с целувката от кино лентата. Макар и тя да е не е практична в живота, е и знак, че обичате импровизациите и разнообразието..

Ангелска целувка
Ако се целуваш с затворени очи, то това е тъй наречените „ ангелска “ целувка. Това е съкровен жест, който посочва успокоение и сигурност. Ти показваш на колегата си, че е специфичен и го обичаш.

Лека целувка
Това е леко и бързо допиране на устните на колегата. Макар и да е елементарна и почтена, можеш да я използваш, когато си тръгваш или се срещате. Ако стартирате в този момент връзката, този тип целувки са добър метод да се опознаете и да ревизирате каква е химията сред вас. Когато тези целувки са всекидневие, значи, че обичаш връзката ви да е занимателна.

Целувка със затворена уста
Тя е сходна на леката целувка, само че продължава повече. Тя посочва, че има някакви проблеми в връзките ви. Също по този начин е и знак, че не се чувствате толкоз удобно и си сложила прочувствена преграда. Ако не си сигурна за връзката ви, би трябвало да поговориш с половинката си.

Френската целувка
Майсторът на целувките! Тя е израз на непосредственост, пристрастеност и романтика. Ако това е твоят жанр, то ти си буйна и рискована. Във връзката ви има огромно привличане, а тя самата е доста дълбока.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР