Разкрепостените дами търсят нови изживявания за празника на жената. Ако

...
Разкрепостените дами търсят нови изживявания за празника на жената. Ако
Коментари Харесай

Навръх 8 март: Дами броят 2 бона за хотдог или суши върху мъжко тяло!

Разкрепостените дами търсят нови преживявания за празника на дамата. Ако сте измежду необвързаните и сте планували шумно празненство в напълно женска компания, компаниите у нас имат извънредно забавни оферти. Най-актуалното е танц от стриптийзьор, който носи предизвикателното заглавие гол хотдог и за него дамите броят към 2 бона.

Голият хотдог е вариация на добре познатото голо суши, което също е желана алтернатива за развлечение измежду дамите. Различните оферти са налични за всяка една от женските компании, стига да си приготвят сериозна сума за тях. Най-скъпо излиза така наречен гол хотдог, при който танцьорът, изпълняващ номера, остава изцяло гол, а мъжеството му е скрито сред питка.

Ако изберете да хапвате суши върху голо мъжко тяло, компанията ви ще би трябвало да се бръкне с към 1500 лева, в цената е включено и стриптийз осъществяване.

Добре познатият остарял вид на стриптийз празненство, при което няколко момчета се появяват изведнъж на празненството ви, облечени в костюми на служители на реда или доктор, е на доста по-приемливи цени от 600 до 1000 лева В съпоставяне с предходната година тази има повишаване на пакетите с към 20 %.

Същото важи и за цветята. Ако сте джентълмен и желаете да изненадате дамата на сърцето си с букет, това ще ви коства към стотачка, само че може да минете единствено с 20 лева, в случай че се задоволите единствено с едно цвете, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР