Разказ на пациентка: Разболях се от ковид, от РЗИ казаха,

...
Разказ на пациентка: Разболях се от ковид, от РЗИ казаха,
Коментари Харесай

Шокиращо! Учителката Мирослава Дякова умря от Ковид и въскръсна. Вижте

Разказ на пациентка: Разболях се от коронавирус, от РЗИ споделиха, че съм починала Учителката Мирослава Дякова разказа по Българска национална телевизия, че е получила информация от РЗИ в столицата, че лице с нейното ЕГН е умряло от ковид. Това се е случило откогато тя е нарушила тя е разкрила с тест, че е позитивна за вируса на 29 януари. Преди това тя е била в карантина, защото майка ѝ е болна. Два дни по-късно признаци се появяват при детето ѝ. Тя вика Бърза помощ, като екипът открива болестта му, единствено че заявява, че дамата би трябвало да отиде в ковид зона, за да бъде записана като болна.

След няколко несполучливи опита да се свърже с РЗИ в столицата по телефона, Дякова в последна сметка нарушава карантината, за да съобщи за заболяването си в инспекцията. „ Там ми споделиха, че лицето с това ЕГН е умряло ”, разказа учителката. Служителите също по този метод ѝ споделили, че ще извикат полиция, защото е нарушила изолацията си.

В фиктивен отговор на въпроси на Българска национална телевизия, от столичното РЗИ отхвърлят случая. Те са безапелационни, че дамата не е включена в листата на умрелите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР