Разходите за живот ви депресират? Писнало ви е от дългите

...
Разходите за живот ви депресират? Писнало ви е от дългите
Коментари Харесай

В Испания са готови да ви платят хиляди, за да заживеете там

Разходите за живот ви депресират? Писнало ви е от дългите зими? Не сте единственият, който мисли да избяга някъде надалеч на топло и умерено място. Сега два причудливи града в Испания са подготвени да ви платят хиляди, с цел да го извършите.

Петритоли е идеално място за отмора, а и цената не е висока. Очарователният дребен град Понга в северните планини на Испания е подготвен да заплати 3000 евро на всеки човек, който се реалокира. Това включва и бебета, тъй че фамилиите имат спомагателен тласък. Местните управляващи се надяват, че новите жители ще подтикват локалната стопанска система, до момента в който се любуват на 2000-те слънчеви часа през годината, написа Time out, представен от bTV.

Къде е уловката?

Трябва да се ангажирате да останете в града най-малко пет години. Понга е дом на огромен естествен резерват, което значи, че жителите ще имат достъп до красиви туристически пътеки, спиращи дъха места за наблюдаване на птици и вълнуващи авантюристичен спортове. Близкият Коста Верде предлага плажове, до момента в който локалните поданици могат да се насладят на по-натоварен темп на живот в Хихон, най-близкия град.

Ако предпочитате по-хладния климат на Галисия, село Рубия също заплаща много пари за хората да се реалокират там. Пристигащите тук могат да се насладят на евтини цени на къщите, невероятна природа и годишни заплащания 1800 евро. Схемата е особено ориентирана към фамилии с деца, с цел да усили броя на учениците в локалните учебни заведения, поради популацията на Рубия от 1400 поданици.

Това не са единствените изкусителни предложения, налични в цяла Европа. В края на предходната година Италия разгласи, че ще заплати на хората 30 000 евро, с цел да се реалокират в някои от нейните провинциални градове. Страната има настояща скица за жилище от едно евро, като неотдавна бяха пуснати за продажба осем къщи в Сант`Елия, с цел да се подтиква стопанската система на града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР