Разград. Разградският регион е традиционно земеделски, но той е станал

...
Разград. Разградският регион е традиционно земеделски, но той е станал
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Момчил Неков: В Разградско хората не чувстват Европа близо

Разград. Разградският район е обичайно аграрни, само че той е станал олицетворение на монокултурно земедeлие и централизация на земя поради политиката, която сътвори и поддържа ГЕРБ в страната. Това споделиха жителите в Разград и района по време на срещите с Момчил Неков, претендент за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България ", оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
“Социaлистите сме тези, които спряхме неверната процедура “двоен стандарт ”. Аз бях българският докладчик по тематиката в Комисията по земеделие, в която призовахме за смяна в съответната европейска инструкция. ”, съобщи Момчил Неков на срещи в градовете Разград, Кубрат и Завет. “През април Екологичен потенциал направи своето и гласоподава възбраната на двойния стандарт освен при храните, само че и при всички артикули и услуги. От държавното управление зависи- по кое време ще застанат на страна на българските жители и ще вкарат тази възбрана в българските закони ”, разяснява претендентът на " Българска социалистическа партия за България ".
За жителите на района извънредно значим беше въпросът, обвързван с ниските равнища на приходите - пенсии и заплати. Момчил Неков разяснява, че социалистите са тези, които упорстват Европейски Съюз да стане и обществен съюз, в който всеки да получава почтени приходи и да има обществени права.
В град Завет огромно терзание провокира огромната смъртност при пчелите, породена от пръсканията. “Миналата година починаха 50% от пчелите ми. Разчитахме на тях за спомагателен приход към дребната ми пенсия, само че с тези пръскания и тази опция ми взеха ”, описа пчеларка в града.
“Въвеждането на технологии в най-кратки периоди ще помогне, тъй като ще се вижда кой, по кое време и с какво пръска. Решения има и ние ги даваме. ГЕРБ приказват единствено пожелателно и като че ли те не са тези, които са отговорни за ситуацията в страната ”, съобщи Момчил Неков, който бе член на Комисията по земеделие на Европейския парламент.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР