Разговорите за бъдещето на един от най-желаните вратари - Алисон

...
Разговорите за бъдещето на един от най-желаните вратари - Алисон
Коментари Харесай

Агентът на Алисон на разговори с Рома, Ливърпул и Челси са фаворити

Разговорите за бъдещето на един от най-желаните вратари - Алисон Бекер, навлизат в решаваща фаза. Според известния италиански публицист Джанклука Ди Марцио сътрудникът на бразилеца, Зе Мария Неис, ще се срещне през днешния ден с управлението на Рома, с цел да съобщи ясно желанието на своя клиент да бъде трансфериран в различен клуб. Все още на " Олимпико " няма публични предложения за Алисон, само че съгласно Ди Марцио такива ще дойдат всеки миг от Англия. Големите любимци с днешна дата са Ливърпул и Челси, макар че преди Мондиал 2018 се появи информация, че мърсисайдци са се отказали от желанието да притеглят бразилския пазач.

Две интензивности в обществените мрежи ускориха още повече спекулациите. Самият Алисон е премахнал информацията за Рома от своя профил в " Инстаграм ". Същевременно в същата мрежа се появи фотоколаж, на който Алисон е облечен на половина с екип на Ливърпул. Зе Мария Неис е харесал въпросната фотография, което провокира еуфория измежду почитателите на мърсисайдци.

По-рано през лятото се твърдеше, че Алисон може да се смята за несъмнено ново попълнение на Реал Мадрид. Последните информации от Испания обаче са, че " белите " по-скоро ще се опитат да привлекат стража на Челси Тибо Куртоа.

A post shared by Nabil Fekir Fanpage: (@fekir.lfc) on Jul 16, 2018 at 3:15pm PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР