Разговори между партия ВОЛТ и новата формация на Кирил Петков

...
Разговори между партия ВОЛТ и новата формация на Кирил Петков
Коментари Харесай

Настимир Ананиев от ВОЛТ: Пред подписване на споразумение сме с Продължаваме промяната“

Разговори сред партия ВОЛТ и новата групировка на Кирил Петков " Продължаваме промяната " са водени. Започнали са през уикенда и към този момент са на стадия преди подписването на съглашение, което да обезпечи явяването на коалиция " Продължаваме промяната ". Това сподели пред БНР Настимир Ананиев от ВОЛТ.

Преди дни в подкаста " " на Dir.bg, че такива диалози към момента не са провеждани, само че през вчерашния ден Петков удостовери това.

 Няма Виж още

" Проектът ни харесва, профилът ни харесва, харесват ни дейностите. Видяхме за четири месеца съответни дейности ", заключи настроенията в партията досегашният водач на ВОЛТ.

Той вижда " ужасно доста съвпадения " сред това, което ВОЛТ желае да направи и казаното на конференцията, на която публично бе показан планът на Петков и Василев.

Паралелът с Национална движение „Симеон Втори" съгласно Ананиев е опит да се сугестират хората .

" Всеки политик споделя - вярвайте ми. Политиците на прехода скъсаха това доверие сред жители и политици. Кирил и Асен желаят да върнат това доверие. Българите би трябвало да се почувстват европейци. Чрез този план те ще имат тази опция, счита той.

Според Настимир Ананиев доста от гласоподавателите са отвратени, а новият план би дал опция повече хора да бъдат дейни на изборите.

По въпроса със абсурда с " Екогласност " той счита, че е подхранван от хора в Българска социалистическа партия и позволява, че се употребява, с цел да се навреди на целия план.

Относно завършилото неотдавна 46-о Народно заседание Ананиев разяснява, че равнището е паднало доста ниско, което е отблъснало хората.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР