Разгневена съпруга в Китай атакува любовницата на своя мъж на

...
Разгневена съпруга в Китай атакува любовницата на своя мъж на
Коментари Харесай

Побесняла съпруга преби жестоко и разсъблече любовницата на мъжа си директно на улицата

Разгневена брачна половинка в Китай нападна любовницата на своя мъж на улицата откакто съгласно нейните думи " най-сетне ги хванала след две години ". Драматичното и шокиращо видео демонстрира по какъв начин жертвата е удряна по главата, по тялото и влачена за косата, до момента в който лежи на паважа и плаче от болежка. Очевидец на случая е разказал, че той се е случил в Хандан, Северен Китай. Видеото е снимано от един от роднините на брачната половинка откакто двамата прелюбодейци били хванати дружно. Разгневената китайка се обърнала към роднините си за помощ при раздаването на правораздаване.



На видеозаписа брачната половинка крещи, че от дълго време подозира всичко, само че едвам в този момент то е излязло нескрито. Докато е пребивана и събличана, жертвата плаче и се моли за прошка като споделя, че повече няма да прави тома, за което е упрекната.



В един миг, мъж, за който се счита, че е брачният партньор се демонстрира в кадър и се пробва да отбрани тайната си държанка. Мъжете родственици на побеснялата брачна половинка, обаче, незабавно го хващат и го дърпат встрани.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР