Раздялата с човек, който си обичал, винаги е трудно и

...
Раздялата с човек, който си обичал, винаги е трудно и
Коментари Харесай

14 сигурни знака, че бившият ти все още те обича

Раздялата с човек, който си обичал, постоянно е мъчно и съкрушително прекарване. Причините за разлъка могат да са всевъзможни, само че страстите, които идват с разпадането на сериозна връзка са почти едни и същи - възприятие на мъка, самосъжаление, обезсърчение, може би даже яд.

Да се откажеш от някой, който в даден миг за теб е бил целият ти свят е извънредно - като че ли откъсваш част от себе си. Често се случва по този начин, че въпреки раздялата, продължаваме да мислим за индивида, с който сме били, и даже продължаваме да го обичаме дълго по-късно. 

Ако в миналото сте били в сходно състояние, евентуално сте се чудили какво усеща ответната страна. Дали някогашният ви към момента мисли за вас и ви обича? Ако и двамата се чувствате готови да възродите пламъка сред вас, това може да значи, че връзката ви може да има втори късмет и да стане даже по-силна. 

Вижте в галерията ни кои са 14-те сигурни признака, че някогашният ти към момента има усеща към теб и желае да си те върне:
 14 сигурни знака, че някогашният ти към момента те обича  14 сигурни знака, че някогашният ти към момента те обича  14 сигурни знака, че някогашният ти към момента те обича  14 сигурни знака, че някогашният ти към момента те обича
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР