Раздялата на Лионел Меси с Барселона добива все по-драматични измерения.

...
Раздялата на Лионел Меси с Барселона добива все по-драматични измерения.
Коментари Харесай

Последен опит: "Барса" предлага нов договор на Меси?

Раздялата на Лионел Меси с " Барселона " добива все по-драматични измерения. След конференцията, на която футболистът със сълзи на очите разгласи, че ще напусне единствения клуб, за който е играл на професионално равнище, през днешния ден (10 август) аржентинският публицист Рой Немер заяви, че нищо не е завършило.

Според него Меси е получил нова оферта от каталунския клуб! Футболистът и изпълнителният шеф на " Барса " Феран Ревертер още веднъж са седнали на масата за договаряния. От клуба отхвърлиха коментар по информацията.

ÚLTIMA HORA

‼️‼️ PROPOSTA FCB-MESSI

El Barça li fa una última proposta a Leo Messi

L’argentí i el club negocien de matinada una oferta que arriba després del comiat

L’opció del Barça no està del tot tancada

Ferran Reverter, CEO del club, és l’interlocutor
— La Porteria (@Laporteriabtv)

Наблюдателни публицисти прибавят, че огромната звезда на международния футбол към момента е в дома си в Барселона. Той не е отпътувал за Париж, където се очакваше още през днешния ден да е представянето му като ново попълнение на " Пари Сен Жермен ".

Меси отхвърли да продължи връзките си с " Барселона ", защото това би означавало фрапантно понижение на заплатата му. Каталунският отбор регистрира големи финансови загуби, а като най-добре заплатен в клуба, аржентинецът би трябвало да се съгласи да взима 50% по-малко.

Снимка: Reuters

Новоизбраният президент на " Барса " Жоан Лапорта съобщи, че няма по какъв начин да бъде изработен компромис с намаляването на заплатите в тази обстановка.

Според английските медии, футболистът не може да бъде считан за несъмнено попълнение на ПСЖ. Оферти към него са изпратили още " Челси " и " Тотнъм ".

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР