Раздялата между Кубрат Пулев и Андреа май ще се окаже

...
Раздялата между Кубрат Пулев и Андреа май ще се окаже
Коментари Харесай

Раздялата на Кубрат и Андреа май ще се окаже менте! Вижте заради кого скалъпиха такъв сценарий

Раздялата сред Кубрат Пулев и Андреа май ще се окаже изцяло нагласена, разбра HotArena.

Причината за ловкия финт е скандалната целувка на Кобрата с американската кореспондентка Дженифър Равало, известна като Джени Суши.

Странно е, че постът на Андреа, че е „ прекомерно млада  за брак и прекомерно остаряла, с цел да играе игрички “ се пуска 10 дни преди чуването в Калифорния. Красавицата този път не участва персонално на разпита, до момента в който преди два месеца певицата беше неразделно до Кубрат по време на първият.

Само че от момента на целувката до малко след първата среща на певицата и репортерката, нашенката не е серпантина да се заяжда и да заплашва в обществените мрежи Суши. Фенове на Кобрата и Андреа също се били присъединили в нападките. Затова за второто съвещание решили да не дават в допълнение козове в ръцете на Равало и измислили и приложили сценката със скъсването , писа „ България Днес “.

По този метод Дженифър, в случай че отвори още веднъж тематиката за заканите на русокоската, Кобрата умерено може да отвърне, че те към този момент не са дружно и по този метод да се измъкне от нови внушения.

Мисията, в случай че е такава, се оказа сполучлива, защото на съвещанието лицензът на Кубрат бе върнат. Той се извини на Джени Суши и посочи, че е сбъркал на 100%, за което съжалява и моли за амнистия. Пулев даже одобри да взе участие в акция за насилието над дами.

Естествено не мина и без неприятни моменти. Равало и адвокатката й Глория Олред желаеха да бъде лишен лицензът за образуване на боксови галавечери на промоутъра на боксьора - Боб Аръм поради негово изявление, в което пази Кобрата и атакува журналистката. Членовете на комисията отхвърлиха, само че прибавиха, че може да прегледат случая на друго съвещание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР