Разделям транспорта – на сектор Строителство и сектор Транспорт. Освен

...
Разделям транспорта – на сектор Строителство и сектор Транспорт. Освен
Коментари Харесай

Фандъкова: Понякога трудната подкрепа е по-важна

Разделям превоза – на бранш Строителство и бранш Транспорт. Освен това ще създадем бранш Дигитализация на процесите в града. Досегашният изпълнителен шеф на общинската дирекция за вложения Влади Данаилов ще я ръководи. Надявам се доста бързо да предвижим тази промяна, която е значима за хората и за бизнеса в София. Това сподели кметът на града Йорданка Фандъкова пред Българска национална телевизия.

Във вторник (на първото съвещание на новия Столичен общински съвет – бел. ред.), разгласих до месец, само че ще бъда подготвена по-рано със структурната промяна в Столична община, заяви Фандъкова.

Тя сподели, че още преди насрочването на първата сесия на локалния парламент е провела срещи с представителите на всички политически сили. Оставам с протегната ръка за работа по съответни планове с всеки един от тях, само че няма да поддържа безпринципни сделки. Разчитам на поддръжката на Борис Бонев, съобщи Фандъкова.

Понякога сложната поддръжка е по-важна и няма да позволи да ми бъдат извивани ръцете, безапелационна е тя.

БГНЕС напомня, че във вторник Елен Герджиков от групата на ГЕРБ беше определен още веднъж за ръководител на Столичен общински съвет след скрито гласоподаване, при което събра 33 гласа „ за “. Освен него претенденти бяха Милка Христова от Българска социалистическа партия и Методи Лалов от Демократична България. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР