Разбирам те. В момента се мъмриш. Задаваш си въпроси. Критикуваш

...
Разбирам те. В момента се мъмриш. Задаваш си въпроси. Критикуваш
Коментари Харесай

Когато решиш, че си лоша майка

Разбирам те. В момента се мъмриш. Задаваш си въпроси. Критикуваш се. Казваш си „ Аз съм ужасна майка. Аз съм отвратителна майка. Аз съм неприятна майка. “

И несъмнено си права... Нали? Защото през днешния ден, да вземем за пример, си изпусна нервите и се разкрещя на щерка си. Превъртя и напляска сина си. Остави пуснат тв приемника цялостен следобяд, с цел да може да изчистиш или да сготвиш, или да работиш, или да спиш, или просто да дойдеш на себе си. Остави тв приемника пуснат, с цел да не те чуе хлапето по какъв начин плачеш, с цел да не види сълзите ти. Днес се огъна и му даде цяла шепа снакс, една лъжица, цялостна с пармезан, хот дог и кетчуп за вечеря.

Знам, знам, ти си дъното.

Но виж какво: в случай че беше толкоз неприятна майка, нямаше да ти пука. Нямаше да те е грижа за прозаични неща като здравословно хранене, обучение, развлечение на детето ти във всеки един миг от деня. Нямаше да се тревожиш, че думите ти може и да му нанесат непоправими вреди. Нямаше да плачеш в дрешника, до момента в който то си играе в стаята. Нямаше да позволиш на виновността да те укорява, изтезава, обзема.

Нямаше да се извиняваш.

Нямаше да имаш скрупули.

Ако помислиш малко, но в действителност помислиш, дейностите ти в действителност демонстрират, че си любяща майка. Доказват, че те е грижа за децата ти, безпределно и безусловно, потвърждават, че искаш най-хубавото за тях.

Действията ти потвърждават, че си добра майка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР