Разбирам лидерството като в някои ситуации трябва да направиш стъпка

...
Разбирам лидерството като в някои ситуации трябва да направиш стъпка
Коментари Харесай

Петков: Денков избра своя екип, ярко оцветяване на този кабинет намалява шансовете му

Разбирам водачеството като в някои обстановки би трябвало да направиш стъпка напред, а в някои обратно като си воден от идеята, зад която стоиш. За нас идеята е да свършим работа с работещо държавно управление, което е на малцинството и това значи, че за разлика от други държавни управления, тук работата и в Народното събрание ще е толкоз значима, колкото и в изпълнителната власт. Дадохме цялостна независимост на акад. Денков да избере екип, който ще свърши работа по програмата, която към този момент сме задали. Това съобщи съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков по бТВ.


" Осъзнаваме, че блестящо оцветяване на този кабинет му понижава възможностите, а въпреки това оценяваме, че с цел да може този парламент да си свърши работата, би трябвало да имаме доста мощни представители в Народното събрание. Осъзнава се и че първата работа на този кабинет е да внесе нов бюджет. Първата и най-важна работа е да се одобри бюджет с 3% недостиг и който да даде опция да влезем в Еврозоната и Шенген ", добави той.

" Ние изхождаме от това какво би трябвало да създадем, с цел да решим проблемите на хората - като предложим експертно държавно управление без ярки лица ", акцентира Петков.

Той сподели, че са решили, че след изборите ще вършат всичко транспарантно и са задали няколко ясни неща: няма да поддържат кабинет на ГЕРБ, първият мандатоносител носи отговорност и други " Прозрачността в тази комплицирана конюнктура е водеща в нашите дейности ", посочи той.

По думите му всяка една партия в обединението е дала мандат на акад. Денков да избере екипа си, с цел да може да извърши програмата им. " Всички ние го гласувахме ", акцентира той. Съпредседателят на Продължаваме промяната означи, че в една покана някой би трябвало да предложения, а различен би трябвало да одобри.

" Акад. Денков направи своя избор и ние всички застанахме зад него ", акцентира той.

Съпредседателят на Продължаваме промяната уточни, че 64 депутати ще гласоподават за правосъдната промяна и ще създадат всичко допустимо тя да се осъществя. Той изрази вяра службите да си свършат работата във връзка с гърмежа против основния прокурор. Петков счита, че в службите би трябвало да има промени, измежду които преструктуриране, промяна на работни екипи и други /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР