Разбирам, че Мотивът - неплатен членски внос. Изключително смешен и

...
Разбирам, че Мотивът - неплатен членски внос. Изключително смешен и
Коментари Харесай

Не превръщайте СДС в посмешище, тази агония е срамна |

Разбирам, че Мотивът - неплатен членски импорт. Изключително комичен и искрено малоумен админситративно-апаратен метод.

Неофициалният претекст е, че тези организации желаеха оставката на ръководителя Румен Христов. И той, вместо да организира вътрешнопартийна борба и спор, рещи да подходи като нерешителен апаратчик.

Всъщност май по този начин би трябвало да нарека основния секретар Илия Лазаров. Това ми мирише на неговите способи. От години това управление (избрано и с моя глас тогава) не съблюдава Устава на Съюз на демократичните сили, само че в този момент, застрашено за статута си, реши да съблюдава " буквата на закона ".

Не скърбя за гласа си тогава. Алтернативата беше още по-лоша.

Радостен съм, че лятото взех решение да напусна Съюз на демократичните сили. С сходни хора отпред Съюз на демократичните сили няма вероятност. Но не са единствено те отговорни. Съюз на демократичните сили потегли доста надолу след промяната на Мартин Димитров. От Кабаиванов насам Съюз на демократичните сили е превърнато в организация за персонална приложимост на шепа хора, търсещи постове, а не реализиране на политики.

Досега не си позволявах да пиша за Съюз на демократичните сили, тъй като изпитвам огромно почитание и преданост към тази организация, само че ми е болно като виждам какво се случва. Тази мъка е срамна. По-добре да запомним Съюз на демократичните сили като партията на смяната от тоталитарно към демократично общество, в сравнение с като дребна и незначителна организацийка, подчинена на ГЕРБ.

Тъжно е сътрудници. Моля ви, не превръщайте Съюз на демократичните сили в посмешище!

Б. ред. - Адвокат Тодор Грозданов е към този момент някогашен член на Съюз на демократичните сили. Той беше единствената номинация за водач на Съюз на демократичните сили против Божидар Лукарски на 22-та Национална конференция на партията, само че загуби. Член бе на Националния съвет на Съюз на демократичните сили, както и секретар по секторна политика " Правосъдие и правосъдна промяна ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР