Разбира се, това е строго индивидуално, но психолозите твърдят, че

...
Разбира се, това е строго индивидуално, но психолозите твърдят, че
Коментари Харесай

Признаците, че скоро ще се влюбите

Разбира се, това е строго самостоятелно, само че психолозите настояват, че има някои общи белези, по които може да се съди, че една жена е подготвена още веднъж да обича. 

Грижиш се повече за себе си и за външния си тип

Иска ти се да изглеждаш по-млада, по-свежа и полагаш съответните старания всекидневно. Те не ти тежат, тъкмо противоположното – карат те да се чувстваш тъкмо по този начин, както би желала. Имаш предпочитание да си купиш нови облекла и те да бъдат секси и женствени, оглеждаш се и по щандовете с красиво долни дрехи. А може би е време и за нов парфюм?

Каквото и да е времето, на теб ти мирише на пролет

Тялото и духът ти са толкоз зажаднели за най-прекрасното възприятие на света, че към този момент нищо не може да спре полета ти към него. Независимо дали на открито грее слънце или вали сняг, ти усещаш, че пролетта настава. Чуваш птичките от рано заран и към този момент се оглеждаш за пролетни цветя на пазара.

Оптимизмът ти е неограничен

Докато всички други мрънкат, че след зимата се разтварят ужасяващи дупки по улиците, ти виждаш единствено напъпилите минзухари и кокичета край тротоарите. Приятелката ти е тревожна и все се оплаква от нещо, а ти я чуваш и си мислиш: „ Как не вижда какъв брой прелестен е в действителност животът?! “ Изпълнена си със светли мисли и подготвеност за чудесни събития.

Пълна си с сила

Нетипично е за края на зимния интервал, само че ти си цялостна с хрумвания и с сила за реализирането им. Правиш проекти за обиколка на Италия, за курс по градинарство, за събиране на целия клас, разпръснал се по всички краища на България и света. Тази жива мощ в теб не ти разрешава да заспиш елементарно, само че това не е трудно за теб, тъй като се наспиваш бързо и ставаш нетърпелива за новия ден.

Отново мечтаеш

Не ти се беше случвало от дълго време, само че в този момент си пуснала фантазиите си на воля да се реят. И те нямат граници. Мечтаеш за обич, за пътувания, за деликатност, за хубост. Сътворяваш живи картини на своята бъдеща приказка и… о, да, още веднъж си почнала да се виждаш в бяла рокля!

По улицата те заглеждат повече от преди

Щастливата, мечтателна жена не може да остане незабелязана. Около нея се носи красивият ореол на мислите и очакванията й. Тя се усеща по-женствена отвсякога и това неизбежно притегля вниманието на познати и непознати.

Повече музика, повече танци, повече хубост

Напоследък ти се пее и танцува, слушаш високо музика, мислиш си за боси танци на плажа и секси пътувания в кола с отворен гюрук. Светът ти е станал по-красив, тъй като умишлено или не, ти очакваш в него да влезе Той и наличието му в живота ти да изясни и ритъма на сърцето ти, и за какво е толкоз красиво февруарското небе.

Простила си на предишното си

Забравила си, че в миналото беше тъжна и сама. Простила си на себе си предишните неточности и си дала прошка раните, които някой ти аргументи. Обърнала си тил на тъмното и виждаш светлината в тунела. Колкото повече се приближаваш до нея, толкоз по-бързо вървиш и толкоз по-сигурна ставаш в това, че най-хубавото следва!

Научила си уроците си, израстнала си

Каквото и да е било в предишното, то е било, с цел да те научи и ти най-сетне разбираш посланията на изживяното. На моменти ти е било доста мъчно и си се питала „ Защо на мен?! “ Но към този момент знаеш и си признателна за всеки получен и изстрадан урок. Чувстваш се по-мъдра и съзнаваш силата си да се променяш. Ако това е по този начин, може би ти в действителност си подготвена за новата обич. И тя пътува към теб!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР