Разбира се, не познавам тези хора. Какво и как са

...
Разбира се, не познавам тези хора. Какво и как са
Коментари Харесай

Руският посланик в България със сладки приказки – за шпионажа, ядрената енергетика, Украйна, Навални

Разбира се, не познавам тези хора. Какво и по какъв начин са правили, прокуратурата не ни е споделила. Не са отправяни въпроси към посолството. Това съобщи съветският дипломат в България Елеонора Митрофанова.
Митрофанова съобщи, че „ брачната половинка ”, появила се в при арестите на българи, против които са повдигнати в интерес на Русия, идвала единствено три пъти в съветското посолство и оформяла документи за пенсия.
 Руският дипломат у нас: Не изпълнявайте поръчки Руският дипломат у нас: Не изпълнявайте поръчки
Българите би трябвало да мислят за България, а не да извършват нечии поръчки. Така съветският дипломат Елеонора Митрофанова разяснява пред bTV...
На България ѝ се постанова да маневрира като неголяма страна, уточни Митрофанова пред bTV. Според нея, „ чешкият случай ” (взривовете във Врбетице) бил завършен и на чешкия президент (Милош Земан). Всичко стана много тривиално – от публичната поръчка за градеж на АЕЦ беше изгонена „ Росатом ” и там се появи „ Уестингхаус ”, която е пред банкрут и американците се пробват да я пробутат на всички места, изясни Митрофанова. „ Първо би трябвало да се проверява и тогава да се вършат заключения ”, настоя тя. Мисля, че отводът от „ Белене ” не е най-правилен, продължи съветският дипломат – вие към този момент загубихте 3 милиарда от неустойки и други, а „ Козлодуй ” – там се оферират американски технологии за съвместяване с съветско съоръжение. Опасно е да съвместяваш несъвместявани неща, предизвести Митрофанова.
Митрофанова отхвърли, че някой е желал да трови Сергей Скрипал. Мисля, че това е интервенция в духа на британските спецслужби, с цел да почне дискредитация на Русия, съобщи съветският дипломат и съобщи, че след отравянето незабавно се появили английски военни лекари.
Трудно ми е да кажа дали присъдата на Навални е обективна, само че е за стопански закононарушения, съобщи Митрофанова, която уточни, че Навални провокирал благосклонност и у нея. Тя дефинира Навални като " нарцис " и съобщи, че не следствията на Навални го вкарали в пандиза – „ когато се почувства зле, го пуснаха в Германия ”. Освен това, тъй като бил " нарцис ", Навални си мислел, че с тези следствия ще направи политическа кариера, само че " хората обичали самун и зрелища ", обаче не значело, че ще гласоподават за Навални. На въпрос не беше ли Навални токсичен в Русия, Митрофанова се оправда, че немските лекари не дали информация и по тази причина трябвало да се проверява. " И вие в случай че вършиме гладна стачка 20 дни, ще се почувствате зле ", сподели съветският дипломат за настоящето положение на Навални в наказателната колония, където излежава ефикасна присъда по остарял случай, по който беше наказан условно и решението беше променено.
За обстановката с Украйна и Донбас, Митрофанова призна, че ученията при границите били „ проява на мощ ”, с цел да бъде спрян „ обстрелът ”. На въпрос дали Руската федерация ще направи в Донбас това, което в Крим, отговорът беше, че „ Крим де факто е съветски по своя състав ”.
 Екологичен потенциал осъди съветските дейности против Украйна, Чехия и Навални Екологичен потенциал осъди съветските дейности против Украйна, Чехия и Навални
Европейският парламент осъди дейностите на Русия против Украйна, Чехия и Алексей Навални. Предстои евродепутатите да одобряват и специфична...
Не съм се ваксинирала против ковид, тъй като го прекарах. В Русия са имунизирани 20 000 000 души, уточни Митрофанова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР