разби с 5:0 гостуващия 05 в откриващ двубой от 31-ия

...
разби с 5:0 гостуващия 05 в откриващ двубой от 31-ия
Коментари Харесай

Волфсбург изми срама от Дортмунд с наказателна акция срещу Майнц

разруши с 5:0 гостуващия 05 в откриващ дуел от 31-ия кръг на та. Всички голове на " Флоксваген Арена " паднаха до почивката, като три от тях бяха дело на, а другите два осъществя. По този метод " вълците " се реваншираха на почитателите си за тежкото проваляне с 1:6 от преди седмица, когато те получиха пет гола още през първото полувреме.

Двубоят потръгна кошмарно за гостите, които получиха ранен гол и в нито един миг не съумяха да затруднят противника си. Точен в 8-ата минута беше Йонас след офанзива по десния байрак и удар с пета на, избавен от. Топката обаче отиде на крайници на и датчанинът с лекост се разписа.

След четвърт час игра Йонатан Буркарт пропусна очи в очи с, а основният миг в мача пристигна в 21-ата минута. Тогава се измъкна в наказателното поле и бе арестуван от. Реферът Харм Осмерс незабавно уточни бялата точка, а след намесата на подвигна и червен картон на бранителя на Майнц. Макс Крузе пък умерено осъществя дузпата за 2:0.

С човек по-малко гостите нямаха никакъв късмет. В 35-ата минута съвършена триходова композиция на приключи с втори гол на, който прати топката сред краката на. В 42-ата поредност от рикошети в наказателното поле на разреши на да направи резултата 4:0, а в добавеното време на първата част оформи хеттрика си.

След почивката " вълците " очевидно понижиха темпото и пожалиха безпомощния си съперник. Майнц даже можеше да върне едно попадение, само че Кастеелс още веднъж избави удар на Буркарт. Лошо усещане направи гневната реакция на Нмеча при промяната му с Бартош Бялек.

Волфсбург събра 37 точки и към този момент се отдалечи съществено от озната на изпадащите. С 39 точки Майнц е на девета позиция и по всичко проличава, че няма да успее да се пребори за присъединяване в евротурнирите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР