Районният съд в Провадия остави в ареста обвиняемия за причиняване

...
Районният съд в Провадия остави в ареста обвиняемия за причиняване
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, пребил 14-годишно момче

Районният съд в Провадия остави в ареста обвинения за причиняване на тежка и междинна телесна щета на момче в града, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна.

38-годишният Добромир Д. е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по член 128, алинея 2, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс, откакто на 23 юли тази годин,а към 22.00 часа създал два изстрела с газов револвер. След това с дръжката на оръжието нанесъл удари в главата на 14-годишното момче. Заедно с него били и други деца, които след изстрелите се разбягали. Пострадалото момче е настанено в болница с огромен епидурален кръвоизлив, разкъсно-контузна рана в челната област и строшаване на черепния покрив.

До случая се стигнало, откакто вечерта на 23 юли в беседка в кв. „ Север “ в Провадия шумно се забавлявала компания от момчета и девойки. Към тях се включили и приятелите на потърпевшото дете. Действията на обвинения били изненадващи за разпитаните по досъдебното произвеждане деца.

В правосъдно съвещание Добромир изрече страдание на случилото се. Определението на съда предстои на обжалване пред Варненския областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР