Районната прокуратурата в Стара Загора внесе съда обвинителен акт срещу

...
Районната прокуратурата в Стара Загора внесе съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Случаят Дебора влиза в съда

Районната прокуратурата в Стара Загора внесе съда обвинителен акт против нападателя на Дебора Георги Георгиев обвинителен акт е импортиран в съда.

Припомняме, че през юни 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора беше обезобразена с макетно ножче, а по случая беше арестуван някогашният й към този момент другар.

За импортирания обвинителен оповестиха през днешния ден районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова и екип от наблюдаващи прокурори на брифинг, за който осведомят от прокуратурата

Георгиев е предаден на съд по три обвинявания. В известието 26-годишният мъж се загатва с буквите Г. Г.

Първото обвиняване е за това, че на 26.06.2023 година в гр. Стара Загора с особена свирепост, посредством нанасяне на удар с пестник в региона на главата и посредством нанасяне с черен макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото, е предизвикал на 18-годишната Д.М. двустепенна междинна телесна щета, която е довела до разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота и обезобразяване на части на тялото. Деянието е осъществено по изключително непосилен за потърпевшата метод. Престъплението е квалифицирано по чл.131, ал.1 т.5 и т.9 вр.чл.129, ал.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

Второто обвиняване е за това, че на 26.06.2023 година в апартамент в гр. Стара Загора Г.Г. принудил Д.М. да претърпи нещо обратно на волята си - остригал част от косата й в региона на лявата половина на главата с електрическа машинка, като използвал за това мощ, изразяваща се в нанасяне на удар с пестник в региона на лицето - закононарушение по чл.143 ал.1 от Наказателния кодекс.

Третото обвиняване е за това, че от началото на месец април 2023 година до 25.06.2023 година в гр. Стара Загора и в гр. Казанлък в изискванията на продължавано закононарушение Г.Г. на шест пъти се заканил с ликвидиране на Д.М. и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му - закононарушение по чл.144, ал.3 вр.с ал.1 вр.с чл.26 ал.1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият Г.Г. е с мярка за неотклонение " задържане под стража ". Предстои Районен съд-Стара Загора да насрочи разпоредително съвещание по импортирания обвинителен акт.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР