Районната прокуратура в Кубрат е привлякла като обвиняем 44-годишния Николай

...
Районната прокуратура в Кубрат е привлякла като обвиняем 44-годишния Николай
Коментари Харесай

Семейна група с пистолет стресира двама мъже до изоставена бензиностанция

Районната прокуратура в Кубрат е привлякла като обвинен 44-годишния Николай М. за обир на автомобил, пари, дебитни карти и телефони от владението на двама потърпевши със мощ и заплашване с револвер. На обвинения е повдигнато обвиняване за закононарушение по член 198, алинея 1 от Наказателен кодекс, което се санкционира с отнемане от независимост от 3 до 10 години. С разпореждане на прокуратурата той е арестуван за период до 72 часа. Проведените дейности по следствието уличават в закононарушението и 18-годишния Горан Ж. и малолетния му брат.

На 30 октомври към 19 часа е подаден сигнал от двама мъже от русенско село, че са станали жертви на обир на автомобил " Опел Вектра “, две дебитни карти, мобилни телефони и сумата от 95 лв.. В непосредственост до изоставена бензиностанция, в региона на Кубрат, трима мъже и жена с газов револвер, със мощ и заплашване лишили непознатите движими движимости с желанието незаконно да ги присвоят.

Полицията подхванала незабавни издирвателни дейности, при които са открити и арестувани причинителите на действието – 44-годишният Николай, 18-годишният Горан Ж., 17-годишният му брат и 28-годишна жена, чиято роля в грабежа се обяснява. Намерен е зарязан и лекият автомобил " Опел Вектра “. Газовият револвер е конфискуван.

Районната прокуратура в Кубрат ще внесе искане за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ в Районния съд в града по отношение на обвинения Николай М.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР