Районната прокуратура в Дупница повдигна обвинение на 32-годишния шофьор на

...
Районната прокуратура в Дупница повдигна обвинение на 32-годишния шофьор на
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на шофьора на джип, преминал през крака на полицай

Районната прокуратура в Дупница повдигна обвиняване на 32-годишния водач на джип, който мина през крайници на служител на реда, охраняващ пътя за Седемте рилски езера.

Инцидентът стана на 29 август в региона на „ Паничище “. При ръководство на МПС той е осуетил инспекция от страна на чиновник на полицията в Кюстендил. Оказал е опозиция, а съгласно прокуратурата действието се отличава „ с извънреден цинизъм и смелост “.

Мъжът е арестуван за период от 72 часа, защото има заплаха да извърши други закононарушения и да се укрие, оповестяват още от Районната прокуратура в Дупница.

Припомняме, че по-рано през днешния ден водачи на джипове, които карат туристи към Седемте рилски езера, се събраха пред полицията в града, с цел да изразят поддръжка към сътрудника си.

В ефира на bTV те обясниха, че не са превозвали туристи, а са били за гъби в планината. Свидетели обясниха, че бял джип е преследвал единия от водачите и не е имало опит за газене на служител на реда. Те изрично отхвърлиха изказванията на прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР