Районна прокуратура - Самоков изяснява съпричастността на шофьора, предизвикал ПТП

...
Районна прокуратура - Самоков изяснява съпричастността на шофьора, предизвикал ПТП
Коментари Харесай

Георги Семерджиев заредил джипа си, без да плати, преди две седмици на бензиностанция на Тракия

Районна прокуратура - Самоков обяснява съпричастността на водача, провокирал ПТП с две починали дами в София, за кражба на гориво от бензиностанция. Това заяви обвиняването.

Към момента е открито, че на 03.07.2022 година на бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала „ Тракия “ дошъл лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът (Георги Семерджиев) изискал от чиновник на комерсиалния обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие тръгнал без да заплати сметката.

Незабавно е бил подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на следствието очевидец е декларирал, че лидерът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е мъжът, който провокира злополуката с две починали млади дами на 05.07.2022 година в гр. София, откакто видял публикуваните в медиите фотоси. Става въпрос за Георги Семерджиев.

Проверяват се данни за потребление на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно транспортно средство, както и данни за непозволено потребление на светлинна уредба със особено предопределени, оповестяват още от прокуратурата.

Действията по следствието не престават за да се откри авторството на действието. Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в региона на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР