Районна прокуратура – Пловдив се самосезира, след като собственик на

...
Районна прокуратура – Пловдив се самосезира, след като собственик на
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира след случая на пребит общински охранител в Пловдив

Районна прокуратура – Пловдив се самосезира, откакто притежател на хотел „ Борис палас “ в Стария град атакува и преби нощес чиновник на „ Общинска защита “. Магистратите следят бързо произвеждане за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди.
Прочетете още
Както съобщихме, другар на 68-годишния хотелиер Борис Христов изискал да влезе с автомобила си в архитектурно-историческия резерват към 20.30 ч., само че без резервация или позволение, поради което охранителят отказал достъп. Мъжът се обадил и повикал притежателя на „ Борис палас “, който се опитал да вдигне бариерата на ул. „ Съборна “ на ръка, не съумял, влезнал в кабинката на „ Общинска защита “ и нападнал в тил общинския чиновник.

Подаден e бил сигнал в Четвърто районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи, гр. Пловдив. Незабавно е бил изпратен полицейски екип и причинителят е бил открит и арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи.  Пострадалият е бил откаран за обзор в болница. По бързото произвеждане се правят дейни дейности по разследването  - разпити на очевидци, назначена е здравна експертиза  и др.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР