Районен съд - Варна наложи наказание пробация“ за съзнателно ползване

...
Районен съд - Варна наложи наказание пробация“ за съзнателно ползване
Коментари Харесай

Съд във Варна наказа жена за опит да вземе шофьорска книжка с фалшива диплома

Районен съд - Варна наложи наказване „ пробация “ за умишлено прилагане на неистинен формален документ за приключено обучение.

36-годишна жена от региона през месец февруари предходната година подала заявление пред чиновник на бранш “Пътна полиция ” в ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна с комплект документи за издаване на шофьорска брошура. Сред тях тя показала неистинен формален документ за приключено обучение -  препис от удостоверение за зряла възраст и подготовка, на което бил притурен тип, че е издадено от шеф на приблизително професионално-техническо учебно заведение по машиностроене в град Плевен. 
Жената е неосъждана. От нея за самото сформиране на неистинския документ не може да бъде търсена наказателна отговорност. По силата на импортирано от прокуратурата и утвърдено от съда съглашение, тя следва в продължение на 10 месеца да извършва наложителни пробационни ограничения – регистрация по сегашен адрес, с честота два пъти седмично, както и за същия период да организира срещи с пробационни чиновници. Съдебният акт е финален.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР