Районен съд Дупница взе мярка за неотклонение задържане под стража

...
Районен съд Дупница взе мярка за неотклонение задържане под стража
Коментари Харесай

Насилник към жена си: Ако си хванеш друг, ще те целува студена

Районен съд Дупница взе мярка за неотклонение " задържане под стража " във връзка с обвинен за закана за ликвидиране към жена. В. К. се заканил с думите: " Ще те убия, ще ти отрежа косата,.....ако си хванеш различен другар, ще те целува студена ".

Съдът почете настояването на прокуратурата за взимане на най-тежката мярка за неотклонение. От приложеното по делото удостоверение за съдимост излиза наяве, че обвиненият В. К. е осъждан с влезнали в действие присъди по шест наказателни каузи за тежки умишлени закононарушения. Деянието, за което му е повдигнато обвиняване, също е тежко съзнателно закононарушение, за което се планува наказване „ Лишаване от независимост “ за период до шест години.

От събраните по делото доказателства е видно, че съществува и действителната заплаха обвиненият да се укрие или извърши друго закононарушение, се показва в претекстовете на арбитър Мая Гиздова. Определенията на Районен съд Дупница подлежат на обжалване и протестиране пред Окръжен съд Кюстендил в 3 - дневен период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР