Районен съд - Бургас взе мярка за неотклонение Задържане под

...
Районен съд - Бургас взе мярка за неотклонение Задържане под
Коментари Харесай

Съдът в Бургас задържа двама крадци на мобилни телефони


Районен съд - Бургас взе мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на лицата Т.Т. и И.Т. Двамата са привлечени като обвинени за кражба на мобилни телефони и пари от магазин в подлеза на Операта.

Крадците са отмъкнали сумата 50 лв. и 2 мобилни телефона " Самсунг ", всичко на обща стойност 608 лв., от владението на Д. И.

В правосъдно съвещание двамата обвинени се разкаяха и показаха страдание за стореното . Извършителите желаеха по-леки ограничения за неотклонение с претекстовете, че няма възможност да се укрият или да извършат ново закононарушение.

Според Бургаският областен съд всички събрани доказателства в цялост еднопосочно обосновават съмнение за авторството на действието, за което на Т.Т. и на И.Т. са повдигнати обвинявания. Според съда съществува действителна заплаха обвинените да извършат закононарушение, в случай че не бъдат арестувани .
 Хванат за кражба на чанта за 25 лева призна за поредност кражби в Бургас
Хванат за кражба на чанта за 25 лева призна за поредност кражби в Бургас

Бургазлията направил цялостни признания пред органите на Министерство на вътрешните работи

Опасността двамата обвинени да извършат закононарушение се обуславя и от приложената по делото докладна бележка, съгласно която двамата са създали цялостни признания и са описали в детайли механизма на осъществени от тях обири на териториите на гр. Бургас, гр. Асеновград и гр. Пловдив от началото на м. януари тази година. Тези данни за правосъдната инстанция демонстрират, че в случай че има опция да се придвижват свободно, съществува сериозна заплаха от осъществяването на ново закононарушение.

Районен съд - Бургас счете, че във връзка с малолетния обвинен И.Т. са налице предпоставките за взимане на най-тежката мярка за неотклонение, защото казусът е извънреден поради гореупоменатите условия за повишена социална заплаха на дееца.

Определението на Районен съд - Бургас предстои на обжалване или митинг .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР