Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение и наложи наказание лишаване
Коментари Харесай

Година затвор за рецидивист, опитал да отмъкне маратонки


Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение и наложи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 12 месеца, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване, във връзка с обвинен в кражба, в изискванията на рисков рецидив.

От закононарушението няма породени имуществените вреди.

28-годишният кюстендилец Кирил К. се призна за отговорен в това, че на 16.01.2022г., на междустълбищна площадка на блок на ул. „ Цар Освободител “, е направил опит да отнеме непознати движими движимости – 5 чифта маратонки и спортни обувки, на обща стойност 874, 09 лева от притежателя, без нейно единодушие, с желание незаконно да ги присвои, като опитът е останал незавършен по независещи от дееца аргументи.

Доколкото във връзка с подсъдимия е утвърдено и влезнало в действие съглашение от 05.04.2022 година по наказателно дело на районен съд – Кюстендил, действието по което се явява осъществено в изискванията на цялост с действието по сегашното дело, то налице са предпоставките по Наказателен кодекс за установяване на едно общо най- тежко наказване, което лицето да изтърпи.

Съдът дефинира „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 2 месеца, при първичен „ непоколебим “ режим, като приспада изтърпяното наказване „ отнемане от независимост “ по делото от април 2022 година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР