Районен съд – Кюстендил наложи наказания: лишаване от свобода“ за

...
Районен съд – Кюстендил наложи наказания: лишаване от свобода“ за
Коментари Харесай

Условно наказаниe и отнето в полза на държавата БМВ за кюстендилец шофирал след употреба на алкохол

Районен съд – Кюстендил наложи санкции: „ отнемане от независимост “ за период от 6 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години и „ отнемане от право да ръководи МПС “ за период от 10 месеца, във връзка с обвиняем, който се призна за отговорен в ръководство на МПС след приложимост на алкохол. Съдът лишава в интерес на страната лек автомобил „ БМВ 325Д “, благосъстоятелност на 25- годишния обвиняем от Кюстендил.
Районен съд - Кюстендил утвърди съглашението реализирано сред прокуратурата и отбраната, за осъщественото закононарушение по член 343б, ал.1 от Наказателен кодекс. Д. П. се призна за отговорен в това, че на 16.09.2023 година, към 01,00 ч., в гр. Кюстендил е управлявал МПС – лек автомобил „ БМВ 325Д “, негова благосъстоятелност, с централизация на алкохол в кръвта над 1, 2 промила, а точно с 1, 50 промила, открито с химическа експертиза. Одобреното съглашение има последствията на влезнала в законна мощ присъда. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване.
На съображение член 343б, алинея 5 от Наказателен кодекс, районен съд – Кюстендил дефинира: лишава в интерес на страната лек автомобил „ БМВ 325Д “, с разказани регистрационен номер и рама, благосъстоятелност на подсъдимия Д. П. Определението предстои на обжалване в 7- дневен период пред Окръжен съд – Кюстендил.

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР